• недела, 14 јули 2024
Скарлет Јохансон обвинува: „Опен-АИ“ го копирала нејзиниот глас без дозвола

Скарлет Јохансон обвинува: „Опен-АИ“ го копирала нејзиниот глас без дозвола

Лос Анџелес, 21 мај 2024 (МИА) - Американската глумица Скарлет Јохансон ја обвини фирмата „Опен-АИ“...

„Чет-ГПТ 4о“  со најбрз превод досега

„Чет-ГПТ 4о“ со најбрз превод досега

Лос Анџелес, 16 мај 2024 (МИА) - Новата верзија „Чет-ГПТ 4о“ е достапна за јавноста од пред неколку...

„Опен-АИ“ со новости околу „Чет-ГПТ“

„Опен-АИ“ со новости околу „Чет-ГПТ“

Лос Анџелес, 14 мај 2024 (МИА) - Компанијата „Опен-АИ“ ја претстави најновата надградба на својата т...

Новости околу запомнувањето на „Чет-ГПТ“

Новости околу запомнувањето на „Чет-ГПТ“

Лос Анџелес, 14 февруари 2024 (МИА) - „Чет-ГПТ“ добива нова можност за запомнување, што значи дека ќ...

„Опен-АИ“ најави „Чет-ГПТ“ апликација за „Епл“ уредите со „ИОС“ оперативен систем

„Опен-АИ“ најави „Чет-ГПТ“ апликација за „Епл“ уредите со „ИОС“ оперативен систем

Лос Анџелес, 19 мај 2023 (МИА) - „Опен-АИ“ одлучи да им го олесни прист...

Image

Остани поврзан