• четврток, 20 јуни 2024
МИА Најави МКД

МИА Најави МКД

 

2 јуни 2023

Скопје – Почнува 13-тото Издание на Филозофскиот филмски фестивал „Се е филм, во множина“. (Кинотека од денеска до 9 јуни)

Битола - Концерт на клапа Жрновница од Хрватска. (Офицерски дом/19:00)

___________________________________________________________

***МИА ги објавува местото и времето на одржување на настаните и притоа не презема обврска за реизвестување доколку дојде до промена на најавените термини***

Остани поврзан