• сабота, 23 септември 2023

Драган Антоновски

Последно најавување: Saturday, 23 September 2023, 11:51 am

МКФ вечерва ќе ги прогласи најдобрите во мак-баскетот за 2022-ра

МКФ вечерва ќе ги прогласи најдобрите во мак-баскетот за 2022-ра

македонската кошаркарска федерација ќе ја продолжи традицијата и оваа календарска година ќе ги награди најдобрите во кошаркарск...

Петков за МИА: Корупцијата главен мотив на дел од деструктивните сили кои поставуваат дилеми за добророседството

Петков за МИА: Корупцијата главен мотив на дел од деструктивните сили кои поставуваат дилеми за добр...

Скопје, 16 јануари 2022 (МИА) - Има една мала група на луѓе, кои преку корупцијата заработуваат на сметка на сите...

Петков за МИА: Не доаѓам со никаков анекс на Договорот, туку со подготвеност за нов почеток

Петков за МИА: Не доаѓам со никаков анекс на Договорот, туку со подготвеност за нов почеток

Скопје, 16 јануари 2022 (МИА) - Бугарскиот премиер Кирил Петков, кој во вторник пристигнува во земјава, на средби...

Петков за МИА: Наместо декларации и политички говори, да ги засукаме ракавите и да работиме заедно

Петков за МИА: Наместо декларации и политички говори, да ги засукаме ракавите и да работиме заедно

Скопје, 17 јануари 2022 (МИА) - Со еден конструктивен дијалог да одиме напред затоа што за мене добрососедството...

Стефан Јанев за МИА: Ни треба дијалог и разбирање за нашите односи, врз основа на заедничките интереси да градиме заедничка иднина

Стефан Јанев за МИА: Ни треба дијалог и разбирање за нашите односи, врз основа на заедничките интере...

Софија, 17 јуни 2021 (МИА) - Европската перспектива на Северна Македонија и Албанија не е предмет на спор и Бугар...

Пендаровски за МИА: ЕУ е единствената насока, не можеме да мислиме само на профит, нам ни требаат и политичкото искуство и демократските вредности

Пендаровски за МИА: ЕУ е единствената насока, не можеме да мислиме само на профит, нам ни требаат и...

Скопје, 16 јануари 2021 (МИА) - Бугарскиот одговор на Акцискиот план, што претходно до Софија го достави Северна...

Европската економска зона е прифатлива, но само како дополнение кон полноправното членство во ЕУ, вели Пендаровски за МИА

Европската економска зона е прифатлива, но само како дополнение кон полноправното членство во ЕУ, ве...

Скопје, 15 јануари 2021 (МИА) - Европската економска зона е прифатлива само доколку биде дополнение и меѓузона ко...

Пендаровски за пописот: Да не потпалуваме оган со скриени агенди, затоа што ни треба статистичка операција без политичко мешање

Пендаровски за пописот: Да не потпалуваме оган со скриени агенди, затоа што ни треба статистичка опе...

Скопје, 15 јануари 2021 (МИА) - Неспорно е дека на Балканот, за жал пописот наместо статистичка е политичка опера...

Нуредини за МИА: Освен КОВИД-19 и загадувањето е животнозагрозувачко

Нуредини за МИА: Освен КОВИД-19 и загадувањето е животнозагрозувачко

Скопје, 26 април 2020 (МИА) - Луѓето кои што живеат во предели кои имаат искусено поголемо аерозагадување се сооч...

Нуредини за МИА: Освен Ковид-19 и загадувањето е животнозагрозувачко

Нуредини за МИА: Освен Ковид-19 и загадувањето е животнозагрозувачко

Скопје, 25 април 2020 (МИА) – Луѓето кои што живеат во предели кои имаат искусено поголемо аерозагадување се сооч...

Image