• недела, 04 јуни 2023

Средба на директорката на AХК Северна Македонија, Антје Ванделт со новинарите

Средба на директорката на AХК Северна Македонија, Антје Ванделт со новинарите

Скопје, 26 мај 2023 (МИА) - Директорката на AХК Северна Македонија, дел од мрежата на германските стопански комори во странство, Антје Ванделт денеска ќе има средба со новинарите на која се очекува да се разговара за германско-македонските стопански односи.

Ванделт пристигна во Скопје минатиот понеделник. Има повеќе од 20 години работно искуство како директор на германските стопански комори во Латинска Америка, Перу и Чиле. фф/бак/

Фото: Фејсбук на AХК Северна Македонија

Остани поврзан