• сабота, 30 септември 2023

Промоција на „Дигитален толкувачки сервис за глуви и наглуви“ (во живо)

Промоција на  „Дигитален толкувачки сервис за глуви и наглуви“ (во живо)

Скопје, 29 мај 2023 (МИА) - Промоција на пилот проектот „Дигитален толкувачки сервис за глуви и наглуви“ во Домот на хуманитарни организации „Даре Џамбаз“.

Остани поврзан