• понеделник, 25 септември 2023

Изјава на претседателот на РКЕ Марко Бислимовски (во живо)

Изјава на претседателот на РКЕ Марко Бислимовски (во живо)

Скопје, 29 мај 2023 (МИА) - Изјава на претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимовски. 

Остани поврзан