• понеделник, 25 септември 2023

Изјава на министрите Бектеши и Кошарац (во живо)

Изјава на министрите Бектеши и Кошарац (во живо)

Скопје, 29 мај 2023 (МИА) - Изјава на министерот за економија Крешник Бектеши и на боаснскиот министерот за надворешна трговија и економски односи Сташа Кошарац кој е во официјална посета на Северна Македонија.

Остани поврзан