• понеделник, 25 септември 2023

Изјава на министерот за информатичко општество Азир Алиу (во живо)

Изјава на министерот за информатичко општество Азир Алиу (во живо)

Куманово, 29 мај 2023 (МИА) -  Изјава на министерот за информатичко опшетество и администрација Азир Алиу,  кој со претседателот Стево Пендаровски учествува на промоција на е-услугите: Регистрација на Еид (eID); Увид во листа на логови за спроведен пристап до личните податоци на корисникот; Потврда за содржани лични податоци во Централниот регистар на население. 

Остани поврзан