• недела, 03 декември 2023

Во прекин сообраќајот за ТМВ на патот Гостивар-Кичево поради сообраќајка

Во прекин сообраќајот за ТМВ на патот Гостивар-Кичево поради сообраќајка

Скопје, 26 септември 2023 (МИА) - На магистралниот пат Гостивар-Кичево, во непосредна близина на УО„Панорама“ од 10:25 часот, сообраќајот ќе биде во прекин само за товарни моторни возила (ТМВ).

Како што информираа од АМСМ прекинот на сообраќајот е поради случена сообраќајна незгода. цр/ац/

Фото: МИА архива

Остани поврзан