• понеделник, 25 септември 2023

Астрономски календар

Астрономски календар

Скопје, 2 јуни 2023 (МИА) - Денеска е петок, 2 јуни 2023 година, 153-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 212 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот, а ќе зајде во 20 часот и 4 минути.

Денов трае 15 часа и 2 минути.

Месечината која е во фаза на прва четвртина нема да изгрее ова деноноќие, а ќе зајде во 3 часот и 34 минути.

###

Остани поврзан